KRENULO GA

Ronaldova 'nesuđena' sada ljubi njegova suigrača; evo kojeg!

25.04.2015 u 10:05

Bionic
Reading

Meksikanac Javier Hernandez, ppoznatiji kao Chicharito, koji je u 'kraljevskom klubu' na posudbi iz Manchester Uniteda, u srijedu je zabio jedini gol na utakmici protiv Atletica te odveo svoju momčad u polufinale Lige prvaka

Jedan gol u dvije četvrtfinale utakmice odlučio je o pobjedniku 'madridskog' para Real - Atletico. U prvoj utakmici nije bilo golova, a ni uzvrat na Santiago Bernabeuu nije bio ništa efikasniji. Istina, Real je i u toj utakmici bio nešto opasniji, a u nekoliko se prilika našao Javier Hernandez

No, kad već nije pogodio ranije, zabio je Chicharito u 88. minuti utakmice, nakon dobre Ronaldove akcije i još mudrije asistencije.

Naravno, sreći Meksikanca nije bilo kraja, a dan kasnije španjolski su se mediji bacili u 'istragu' s kime je pogodak slavio. I ostali su pomalo začuđeni kada su shvatili da je u pitanju liješa španjolska novinarka - Lucia Villalon, ista ona koju su u veljači 'spajali' s Cristianom Ronaldom.

Podsjetimo, Ronaldo je početkom godine prekinuo dugodišnju vezu s Irinom Shayk, lijepom ruskom manekenkom, a nakon što je opet postao slobodan, počele su se javljati razne ljepotice, spremne da utješe jednog od najpoželjnijih neženja.