500. GOL RONALDA

Ronaldo se prvo osramotio, a onda se iskalio na sucima!

15.12.2016 u 17:04

Bionic
Reading

Real Madrid i prvak Azije Kashima Antlers finalisti su Svjetskog klupskog prvenstva koje se održava u Japanu nakon što je 'kraljevski klub' u četvrtak u drugom polufinalnom dvoboju pobijedio meksički Club America 2:0. Ovaj dvoboj posebno će pamtiti Ronaldo koji je zabio 500. gol za Real

Real je poveo pogotkom Karima Benzeme koji je svladao vratara meksičke momčadi u sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena nakon asistencije Tonija Kroosa.

Konačan rezultat postavio je Cristiano Ronaldo u sudačkoj nadoknadi na kraju drugog poluvremena.

>> Real u finalu

Međutim, prije tog gola Ronaldo je imao veliku priliku u 66. minuti, no nakon jednog ubačaja s desne strane vrlo nespretno je zahvatio loptu koja se, umjesto prema golu, odbila prema sredini terena.

I taj ga je promašaj vjerojatno proganjao do kraja utakmice, odnosno postignutog gola, a koji su suci htjeli poništiti zbog zaleđa. No nakon pregledavanja videosnimke ipak su priznali svoju pogrešku i pokazali na centar, a Ronaldo je to popratio sarkastičnim komentarom.

'Što je, dečki, ne radi TV?', pitao je Ronaldo, a ovaj dvoboj ipak će zapamtiti jer zabio je 500. gol za 'kraljevski klub'.