iskreni portugalac

Ronaldo oduševio izborom najdražeg gola, a otkrio je i ime jednog igrača s kojim je želio igrati

05.08.2019 u 11:24

Bionic
Reading

Portugalska nogometna zvijezda, danas igrač torinskog Juventusa, Cristiano Ronaldo, još uvijek igra na najvišem nivou, bez obzira što ima već 34 godine

Cristiano Ronaldo uz brojne klupske i reprezentativne obveze, uspješno odrađuje i marketinške, pa je tako prije par dana dao intervju za Soccer.com, odnosno njihov YouTube kanal.

U nekoliko brzopoteznih pitanja, Ronaldo je dao nekoliko zanimljivih odgovora. Između ostalih, koji mu je od postignutih golova najdraži, ali i s kojim igračem je imao želju zaigrati.

'To je teško ...', odgovorio je prisjećajući se svog izbora najboljeg gola u karijeri.

'Da spomenem jedan, a postigao sam ih 700? Uvijek ću reći ono najlakše, posljednji. Možda i nije onaj najljepši, ali kako mi je cilj uvijek zabiti gol, onda mi je zadnji najdraži. Naravno, i sljedeći'.

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'U mislima imam puno igrača s kojima bih želio igrati, ali spomenut ću jednog iz moje zemlje koji je umro prije nekoliko godina - Eusebio.On je jedan od sinova Portugala i volio bih igrati s njim jer je Portugalac, on je bio nevjerojatna osoba i volio bih da sam mogao igrati s njim u reprezentaciji'.

'Glumac ili možda model? Prije bih volio biti glumac. Iako ne znam imam li talent glumiti, ali uvijek kažem, kad radite i posvetite se, možete postići sve.

'Moj omiljeni film... Više sam tip dokumentaraca, ali volim film Kad jaganjci utihnu. Znam da je to stari film, (op.a. snimljen je 1991. godine), ali volim dramu'.

Izvor: Društvene mreže
  • +6
Cristiano Ronaldo Izvor: Pixsell / Autor: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL