RUKOMETNE VIJESTI

RK Zagreb i David Špiler raskinuli ugovor

25.07.2013 u 13:36

Bionic
Reading

Slovenski rukometni reprezentativac David Špiler više nije član RK Zagreb. Iz kluba je stiglno pripćenje kako je sa slovenskim igračem raskinut uvoro

David Špiler u Zagreb je stigao u sezoni 2010./2011., a prije toga nastupao je za slovenske klubove Termo Škofja Loka, Prevent Slovenj Gradec, te Celje Pivovarna Laško. U tri sezone provedene u rukometnom klubu Croatia osiguranje Zagreb David Špiler tri je puta osvajao prvenstvo i kup Hrvatske, igrao četvrtfinale Lige prvaka, dok je prošle sezone osvojio i naslov pobjednika regionalne SEHA lige.

'Ispred rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb zahvaljujemo se Davidu Špileru na svemu što je napravio za nas u posljednje tri godine. Premda nije lako nadomjestiti igrača Davidovih kvaliteta, smatramo da imamo dovoljno kvalitetnih rješenja u našem mladom igračkom kadru. Klub će i u budućnosti nastaviti s provođenjem politike koju smo zacrtali na početku prošle sezone. Dakle, okrenuti smo u prvom redu pomlađivanju momčadi i oslanjanju na vlastite snage', kazao je direktor rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb Ante Ančić.