PRIPREMNE UTAKMICE

Rijeka zabila tri gola protivniku, Lokomotiva ih isto toliko primila

07.07.2023 u 17:28

Bionic
Reading

Nogometaši Lokomotive odigrali su novu prijateljsku utakmicu na pripremama koje odrađuju u Nizozemskoj i Belgiji te su s 1:3 poraženi od Anderlechta. Na pripremama u Kranjskoj Gori nogometaši Rijeke su odradili novu prijateljsku utakmicu te su u petak, s 3-0, svladali tamošnjeg prvoligaša Koper.

Utakmica između Lokomotive i Anderlechta je odigrana u trening kampu ugledne belgijske momčadi, a Anderlecht je na poluvremenu imao prednost od dva pogotka. U 33. minuti je Diawara postigao prvi pogodak na utakmici, dok je u nadoknadi prvog dijela Raman povećao na 2:0.

Jedini pogodak na susretu Lokomotiva je dala u 55. minuti, a strijelac je bio Indrit Tuci, dok je u 63. Leoni postavio konačnih 3:1.

Lokomotiva je tijekom ovog tjedna svladala AEK s 1-0, a još joj slijede dvije pripremne utakmice. Igrat će protiv belgijskih klubova Genta i Charleroija.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Rijeka je pak svog suparnika, Koper, slomila krajem prvog i u uvodnom dijelu drugog poluvremena kada je postigla sva tri pogotka. U 42. minuti strijelac za 1:0 Rijeke bio je Nais Djouahra.

Ivan Lepinjica, povratnik u redove Rijeke, postigao je pogodak za 2:0 u 58. minuti, dok je samo dvije minute kasnije Veldin Hodža postavio konačnih 3:0.

Bila je ovo ujedno posljednja prijateljska utakmica Rijeke na pripremama u Kranjskoj Gori.