EFIKASNI DOMAĆIN

Rijeka razmontirala slovenskog prvoligaša, gosti kući odlaze pune mreže

22.03.2024 u 19:27

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke pobijedili su Domžale 6:0 u pripremnoj utakmici odigranoj na Rujevici. Bijeli su u trening utakmici još jednom se iskazali na domaćem terenu.

Rijeka je povela u 15. minuti. Bogojević je primio loptu, probio desnu stranu i ubacio, a Janković poentirao – 1:0. Veiga je zatim propustio dvije dobre prilike (22′, 25′), dok su Domžale imale odličnu priliku u 27. minuti, ali udarac Stuparevića odličnom reakcijom zaustavio je Zlomislić. U 39. minuti Nwankwo je srušio Ivanovića, a sudac je dosudio najstrožu kaznu. Janković je preuzeo odgovornost, ali greda je zaustavila udarac, piše nk-rijeka.hr.

Drugi gol stigao je u 43. minuti. Veiga je presjekao loptu i povukao kontru sjajno proigravši Obregona. Kolumbijski napadač “lažnjakom” se riješio pratnje i poentirao – 2:0. Prvo poluvrijeme bijeli su zaključili golom Ivanovića u 45. minuti. Sjajan dupli pas Ivanovića i Fruka otvorio je prostor napadaču Rijeke koji se sjurio prema golu i poentirao – 3:0.

U 57. minuti Ivanović je bio siguran s bijele točke (4:0), a golgeterski niz nastavio je i Galešić u 67. minuti.Rijeka je izborila slobodan udarac, Galešić je odlično naciljao s dvadesetak metara – 5:0. Rijeka je golijadu zaključila u 78. minuti. Ivanović je ostavio loptu za Marića koji je poentirao – 6:0.