KANTRIDA, 19 SATI

Rijeka napadački kreće na Žilinu

01.08.2013 u 08:18

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u četvrtak s početkom u 19 sati na svojoj Kantridi dočekuju slovačku Žilinu u sklopu trećeg pretkola Europske lige.

Nakon što su nogometaši Rijeke u drugom pretkolu Europske lige izbacili velški Prestatyn Town, danas na Kantridi dočekuju slovačku Žilinu u nastavku ovog natjecanja. Trener Matjaž Kek ne očekuje da će se pitanje konačnog pobjednika riješiti večeras.

'Europa ima tu specifičnost da se broji samo onaj tko je bolji u dvije utakmice. Zato je to prvi dio. Mi se moramo dobro pripremiti za protivnika koji ima europsko iskustvo, koji ima kvalitetu, koji ima kvalitetne i domaće i strane igrače koji su u utakmici protiv Olimpije na domaćem terenu pokazali stvarno dobru partiju. Za nas sve to mora biti ne upozorenje, nego realnost kakav nas protivnik očekuje', izjavio je Kek te dodao.

'Već uoči Dinama smo razmišljali Benku u napadu pridodati Krstanovića, ali to zbog drugih rotacija izazvanih ozljedama nije bilo moguće. Želimo igrati s dva klasična napadača, ali ozljeda Brezovca zakomplicirala je provođenje planova,', koji je naznačio da će krenuti i Anas Sharbini.

Vratar Ivan Vargić bio je kratak u najavi utakmice sa Žilinom.

'Na nama je samo da se pripremimo, da odradimo utakmicu što je moguće najbolje znamo i onda rezultat neće izostati', rekao je Vargić.

Utakmica Rijeka - Žilina počinje u 19 sati.