RIJEČ TRENERA

Rijeka je slavila, ali Sopićev komentar opet je privukao pozornost

14.04.2024 u 21:46

Bionic
Reading

U posljednjoj utakmici 30. kola SuprSport HNL-a Rijeka je na stadionu Aldo Drosina pobijedila Istru 1961 sa 2:0 i opet ima pet bodova više od Dinama, no Modri imaju i utakmicu manje. Golove za pobjedu Rijeke u derbiju della Učka zabili su Toni Fruk u 30. minuti, te Bruno Goda u 84. minuti.

Vodeća Rijeka ne posustaje, momčad Željka Sopića preskočila je neugodno gostovanje u Puli upisavši osmu uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima, te 13. u 14 susreta ove godine.

Ipak, unatoč pobjedi, Rijekin trener Željko Sopić nije bio presretan.

'Nimalo lagana pobjeda. Ne mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom. Na agresiju Istre ušli smo labavo, nismo tražili dubinu. Dok sam ja trener, ova Rijeka neće se skrivati iza rezultata. Bili smo jako loši', komentirao je Sopić za MAXSport.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'U drugom dijelu promijenili smo neke stvari i bilo je nešto bolje. Drugi gol riješio je sve. Teško izborena pobjeda, ali tri boda se pišu. Dečkima skidam kapu, ostavili su sve na terenu'.

Nije prvi put da je Sopić nezadovoljan čak i nakon pobjede.

'Nema puno trenera koji će promijeniti dvojicu igrača, a vodi 1:0. Nismo bili dobri. Falilo nam je viteštva u prvom poluvremenu. Igrači Istre izašli su hrabro i visoko. Tako mi je Tramezzani i rekao prije utakmice. Čestitam im, uspjeli smo na Pjacinu kvalitetu povesti. Nismo igrali dobro prvo poluvrijeme i to je to'.

U sljedećem kolu Gorica stiže na Rujevicu, nema kartoniranog Selahija?

'Imamo puno igrača s dva žuta kartona, ali nećemo se čistiti. Imamo druge igrače na raspolaganju'.

Dinamo je pet bodova iza Rijeke.

'Ne gledamo Dinamo. Ova Rijeka gleda samo sebe', zaključio je Sopić.

  • +33
30. kolo SuperSport HNL-a, Istra 1961 - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Sasa Miljevic/PIXSELL
Sažetak utakmice Istra 1961 - Rijeka 0:2 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport