SPASIO SI OSTATAK SEZONE

Rijeka ga se odrekla, a on se vraća u Francusku! I to u klub s najviše naslova prvaka

31.01.2023 u 18:53

Bionic
Reading

Nakon što je nogometno školovanje odradio u Dinamu, te potom zabljesnuo u Zagrebu, Mateo Pavlović s 23 godine preselio je u njemački Werder. Nakon nekoliko posudbi u Ferencvaros, od 2016. godine je u Francuskoj, a prošlog ljeta stigao je u Rijeku

Ovaj 32-godišnji stoper ipak se nije uspio nametnuti u Rijeci, te mu se novi trener Sergej Jakirović zahvalio i dopustio mu odlazak.

Unatoč kratkom periodu za pronalaženje novog kluba, Pavlović se snašao te će do kraja sezone igrati za St. Etienne, ugledni francuski klub koji je s deset naslova prvaka, uz PSG s istim brojem, najtrofejniji francuski klub.

Doduše, Zeleno-bijeli ove sezone nisu na nivou te se bore za ostanak, ali ne u prvoligaškom, već u drugoligaškom društvu.

Pavlović bi trebao doći kao zamjena za ozlijeđenog Anthonyja Briançona, no prije potpisa treba proći liječnički pregled.

U svakom slučaju, realizira li se ova posudba, bit će to dobra vijest za 32-godišnjeg stopera, jer do kraja sezone mogao bi skupiti solidnu minutažu.

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +9
NK Šibenik - NK Rijeka, SuperSport HNL, 28.1.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL