SPEKTAKL NA MAXTV-U

Real Madrid i Modrić dostupni svim korisnicima

05.04.2013 u 11:25

Bionic
Reading

Odluka ja pala! U utorak, 9. travnja, na kanalu Arenasport 1, koji je dio osnovnog paketa MAXtv-a, imat ćete priliku gledati Modrićev madridski Real, koji će braniti velikih 3:0 iz prve utakmice kod Galatasaraya

S dobivenih 62 posto glasova, dvoboj iz Istanbula odnio je pobjedu pred susretom koji će u Dortmundu odigrati domaća Borussia i gostujuća Malaga. Obje su utakmica na rasporedu u utorak, 9. travnja (20.45), kada će biti odlučena prva dva sudionika polufinala Lige prvaka.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Nema dvojbe, vođeni s nešto manje od 50.000 fanatičnih navijača na Turk Telekom Areni, igrači Galatasaraya pokušat će zaprijetiti bijelima iz Madrida, kod kojih ćemo možda vidjeti i Luku Modrića od prve minute. U prvom je susretu Mourinho dobrim dijelom prepustio konce igra gostima, dok je njegova momčad postizala golove. Za Real Madrid su pogodili Ronaldo, Benzema i Higuain

Hoće li Sneijder, Drogba i Yilmaz možda postići rani pogodak i tako dovesti utakmicu barem malo do voda neizvjesnosti ili će Real rutinirano odraditi ovaj dvoboj, teško je reći. Koliko god bilo teško zamisliti da bi igrači turskog kluba mogli nadoknaditi zaostatak od 3:0 iz prve utakmice, u nogometu su se događale i čudnije stvari, pa zbog toga još nikako ne treba otpisati Galatasaray. Uostalom, i sama bi pobjeda puno značila za domaćine pa nema dvojbe da će biti 'napaljeni do kraja' za ovu utakmicu.

U svakom slučaju, spektakl je zajamčen!

Real Madrid - Galatasaray 3:0