to stvarno nema smisla

Razočarani Robert Lewandowski progovorio je o nepravdi u izboru za Zlatnu loptu, a dotakao se i licemjernog govora Lea Messija...

07.12.2021 u 09:59

Bionic
Reading

Robert Lewandowski (34) ponovno je izvisio u izboru za Zlatnu loptu, ali je sada svoje razočaranje odlučio podijeliti u medijima. Sjajni poljski napadač posebno se osvrnuo i na Lea Messija koji je ove godine osvojio ovaj trofej

'Osjećam nevjerojatnu tugu. Nikako ne mogu biti sretan nakon ovoga... Jako loše sam se osjećao. Neću lagati, bio sam deprimiran', priznao je Rober Lewandowski za poljski Kanale Sportowy kako se osjećao kad je doznao da ni ove godine neće osvojiti Zlatnu loptu.

Sjajni je poljski napadač očigledno u jako lošem psihološkom stanju, ova ga je nepravda teško pogodila. Razumljivo je to jer Lewa već godinama igra fantastično u dresu minhenskog Bayerna.

'Tako si blizu te nagrade, boriš se s tako velikim igračem kao što je Leo Messi i onda još čuješ komentare kako zaslužuješ osvojiti tu nagradu. Poštujem sve što je Messi osvojio i na kakvoj razini igra. Sama činjenica da se s njim borim za tu nagradu govori na kakvoj sam ja razini. To cijenim, osjećam se jako ponosno, ali bio sam jako tužan. I to ne samo jedan dana, dva dana, to traje već neko vrijeme. Ne volim igrati bez sreće, a ja trenutno nisam sretan', priznao je Lewandowski i dodao:

  • +23
Borussia (D) - Bayern 2:3 Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL

'Bez obzira na sve, moram nastaviti dalje. I dalje je gorak okus u ustima. Za sve što nosim u sebi možda će trebati neko vrijeme da se sve slegne...'

Imao je Rober Lewandowski poruku za Lea Messija. Argentinac je u svom pobjedničkom govoru izjavio da su Zlatnu loptu za 2020. godinu, koja nije dodijeljena zbog pandemije koronavirusa, trebali dati Lewandowskom. Mnogi tvrde da te Messijeve riječi nisu bile iskrene, a njegov cijeli govor je proglašen u najmanju ruku licemjernim.

Ni Lewandowski nije impresioniran tom očigledno neiskrenom porukom koju je poslao Leo Messi...

'Ne trebaju mi te njegove prazne riječi. Ako je to mislio iskreno, onda u redu, ali nisam toliko entuzijastičan oko te nagrade koju eto, nisam dobio...', zaključio je razočarani Robert Lewandowski.

  • +5
Lionel Messi, Zlatna lopta 2021. Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT