mario dao ostavku

Razočarani Cvitanović odlazi iz Dinama: Jedan od najmučnijih dana u mom životu!

10.03.2018 u 17:49

Bionic
Reading

Mario Cvitanović odlučio je dati otkaz na klupi Dinama nakon katastrofalnog 4:1 poraza od Lokomotive na Maksimiru ove subote...

Dinamo nema više trenera. Mario Cvitanović cijeli je prvi dio sezone bio bez ijednog poraza, a nakon neuspjeha protiv Hajduka, Rijeke i ove subote protiv Lokomotive odlučio je maknuti se s vruće maksimirske klupe.

  • +4
Dinamo - Lokomotiva, 16. kolo HT Prve lige, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Ovo je jedan od najmučnijih dana u mom životu. Ne u karijeri, nego u cijelom životu,' izjavio je Mario Cvitanović nakon susreta i dodao:

'Nismo bili emocionalno na razini igrati ovu utakmicu, nakon poraza protiv Hajduka i Rijeke. Obraz i čast mi to nalaže, ja ću biti prvi i preuzeti odgovornost za sve i ja ću odstupiti. Razloga za ovakvo stanje milijun možemo naći, igrači su pod enormnim pritiskom izvana i definitivno im glave nisu čiste. Moja odgovornost je da podnesem ostavku, da se proba barem nešto promijeniti, da se proba spasiti prednost koju imamo.'

Dinamo - Lokomotiva 1:4 (25. kolo 2017./18., 10.3.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Poraz 4:1 u utakmici u kojoj se očekivala laka pobjeda definitivno je šokirala 42-godišnjeg trenera.

'Moja obaveza je odstupiti i to je moja definitivna odluka,' zaključio je Cvitanović koji nije htio otkriti kako je momčad reagirala na njegovu odluku.

Dinamo - Lokomotiva, izjave trenera Autor: Youtube