TKO KOME DUGUJE?

Razlog sukoba Brkljačić i Edletzbergera je novac

Bionic
Reading

Nakon što je Ivana Brkljačić fizički napala menadžera Blanke Vlašić, Harryja Edletzbergera, oglasila se priopćenjem u kojem tvrdi da je bila vrijeđana i omalovažavana, no javio se i bivši menadžer atletskog mitinga Hanžeka i rekao da je razlog sukoba to što traži novac koji mu se duguje

Bivša kladivašica Ivana Brkljačić odlučila je šakama odgovoriti Harryju Edletzbergeru na 'vrijeđanje nje kao žene i profesionalca', no više se kroz priopćenje ništa nije moglo saznati od sadašnje direktorice mitinga Hanžekovićevog memorijala.

Oglasio se i Austrijanac koji, kako kaže, ne namjerava dopustiti da mu nanosi štetu poslovnoj reputaciji šireći laži i krive podatke te da je Brkljačić na sastanku njemu prijetila i prijetnje pretvorila u fizički napad.

Razlog njihovog sukoba najvjerojatnije je novac.

'Istina je da su otvoreni još neki financijski sporovi između zagrebačkog mitinga i mene. Još uvijek trebam dobiti novac za poslove koji sam obavljao kao menadžer mitinga. Iznos novca na koji imam pravo piše u ugovoru. Sav taj novac nisam dobio. Ili ćemo ići na sud ili ćemo se dogovoriti izvan suda', rekao je Edletzberger koji je slao e-mailove Zagrebačkom sportskom savezu, a kontaktirao je i njihovog odvjetnika kako bi zaključio priču.

No, prvi čovjek zagrebačkog sporta Velimir Bašić tvrdi suprotno, da se njima duguje novac.

'Nije stiglo nikakvo pismo od Edletzbergera. Mi smo izmirili sve svoje obveze, a to stoji i u izvješću. Sporan je ugovor o TV pravima koji je Edletzbergova agencija imala s Eurosportom, a po kojem su određena financijska sredstva trebala doći na račun ZŠS-a. Nisu došla i to je stvar sudova', rekao je Bašić.