KAKVA RAPSODIJA

Raspucana Rijeka, Kramarić zabio rekordnih osam golova

09.10.2013 u 20:39

  • +10

Hrvatski nogometni kup, Rijeka - Zmaj 11-0

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovačić

Bionic
Reading

U šesnaestini finala Kupa na stadionu Kantrida Rijeka je svladala Zmaj iz Blata s nevjerojatnih 11:0, a igrač utakmice bio je Andrej Kramarić koji je zabio osam golova

Rijeka na premijeri ove sezone u kupskom natjecanju nije imala milosti za hrvatskog niželigaša te ga ja razmontirala dvoznamenkastom razlikom od čak 11 pogodaka.

Osim visokog rezultata, utakmica će ostati i u pamćenju zbog Andreja Kramarića, koji je s osam golova oborio rekord u broju postignutih pogodaka na jednoj utakmici. Dosad su najviše, po šest golova, zabili Marijo Dodik i Duje Čop.

Dodajmo kako se na tribinama skupilo više od 2.500 gledatelja koji su sigurno mogli biti zadovoljni golijadom koju su priredili domaći nogometaši. Osim Kramarića, za Rijeku je dva zabio Alispahić te jedan Brezovec.

Sljedeći protivnik Rijeke u osmini finala je Podravina iz Ludbrega koja je bila bolja od Šibenika. Termin je zakazan za 30. listopada, a domaćinstvo će se naknadno odrediti ždrijebom početkom listopada. U osmini finala igra se samo jedna utakmica.