NEMA MIRA NA SAN SIRU

Raskol u svlačionici Milana; procurilo zašto Zvonimir Boban već nije maknuo trenera

07.10.2019 u 16:44

Bionic
Reading

AC Milan je za vikend napokon došao do pobjede i to kod Genoe 2:1, ali situacija kod 'rossonera' je daleko idealne, a neuvjerljive izvedbe unijele su i nemir u svlačionicu

Ni pobjeda 'rossonera' na gostovanju nije donijela bolje raspoloženje u klubu, ali ni u svlačionici. Prema pisanju talijanskih medija nakon još jedne neuvjerljive predstave odnosi među igračima su narušeni, jer ima dosta onih koji nisu zadovoljni metodama rada Marca Giampaola.

Ne treba biti ništa čudno ako uskoro sa San Sira počnu curiti informacije o žestokim prepirkama u samoj momčad sa trenerom.

Inače, Marco Giampaolo je s ova tri boda samo nakratko kupio svoje vrijeme na klupi Milana, ali osobe bliske klubu sigurne su da se neće moći spasiti. Iako Giampaolu stranu još uvijek drži Paolo Maldini, Zvonimir Boban ne skriva svoje nezadovoljstvo s Giampaolom, ali je prestao zahtijevati promjenu na poziciji trenera.

  • +4
Serie A, Milan - Fiorentina Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Razlog je samo jedan, zato što ne želi da novi trener bude kozmetička promjena, nego stručnjak koji će Milan podići na višu razinu odnosno osposobiti ga za borbu za vrh ljestvice.

Takvog kandidata Milan još nije našao, jer slobodne face na tržištu baš i ne žele na klupu posrnulog velikana u kojem puno toga ne štima pa dok Boban i društvo ne pronađu pravu zamjenu, Giampaolo je siguran.