OLAKŠANJE I U FRANKFURTU

PSG u zadnjim minutama doveo igrača za 100 milijuna eura, mnogi u čudu

02.09.2023 u 11:21

Bionic
Reading

Francuski nogometni prvak Paris SG u posljednjim je trenucima ovoljetnog prijelaznog roka kompletirao dovođenje francuskog reprezentativnog napadača Randala Koloa Muanija (24) iz Eintrachta iz Frankfurta u svoje redove.

'Sjajno je vratiti se gdje je sve i počelo! Jedva čekam zaigrati u bojama ovog kluba', kazao je Kolo Muani koji je rođen u pariškom predgrađu Bondyju.

Kolo Muani je dosad upisao devet nastupa za francusku reprezentaciju i postigao jedan pogodak i to u polufinalu lanjskog Svjetskog prvenstva u 2:0 pobjedi protiv Maroka.

Reprezentativac Francuske dugo se povezivao s Bayernom, ali je bavarski klub dovođenjem Harryja Kanea završio s pojačanjima u napadu. Odjednom je PSG postao favorit za dovođenje senzacije iz Frankfurta. Naravno, zbog te priče o odlasku u Bayern, navijači Eintrachta su bili ogorčeni te su Muanijevo ime prekrižili na svojim dresovima.

Transfer je dogovoren i završen u posljednjim minutama prijelaznog roka. Kolo Muani će PSG koštati nevjerojatnih 100 milijuna eura. Parižani će platiti 90 milijuna eura fiksno, plus više od 10 milijuna kroz bonuse. To je izazvalo nevjericu kod mnogih koji se pitaju vrijedi ovaj Francuz baš toliko?