NJEGOVO VRIJEME PROŠLO?

PSG-u ne treba zastarjeli i svadljivi Mourinho

29.10.2015 u 20:34

Bionic
Reading

Uoči subotnjeg ogleda Chelseaja i Liverpoola u Engleskoj vlada uvjerenje da nad Joseom Mourinhom visi mač imperativa pobjede u tom meču. Ukoliko ga Chelsea otpusti, među zainteresiranim se spominje i ime visoko rastućeg PSG-a

Bivši nogometaš i trener Paris Saint-Germaina Luis Fernandez (56) smatra kako se francuski klub ne bi trebao uključiti u borbu za Josea Mourinha ukoliko Portugalac napusti Chelsea.Fernandez smatra kako Mourinho više nije dobar kao nekada što potvrđuju i rezultati 'Bluesa' ove sezone.

'Mourinho je u prošlosti napravio sjajne rezultate i to nitko ne dovodi u pitanje. Međutim, on nije dobar trener za PSG. Njegove metode rada su zastarjele i više nisu efikasne kao u prošlosti,' kazao je Fernandez u razgovoru za radio Monaco.

PSG je posljednje dvije sezone francuski prvak, a vodi na ljestvici i ove sezone, međutim ne prestaju nagađanja kako će Laurent Blanc dobiti otkaz ukoliko brzo ne pokrene seriju rezultata koji bi zadovoljili ambicioznu upravu.

Fernandez je trenutačno izbornik Gvineje. Za PSG je igrao od 1978. do 1986. godine, dok je pariški sastav vodio od 1994. do 1996. te od 2000. do 2003.