Ah, DRAGI AL-KHELAIFI...

Prvi čovjek bogatog PSG-a priznao kako su mu hrvatski reprezentativci 'uništili snove'

  • S.Š. / Hina
  • Zadnja izmjena 17.12.2022 14:52
  • Objavljeno 17.12.2022 u 14:21
Bionic
Reading

U nedjelju od 16 sati igra se finale svjetskog nogometnog prvenstva, a u kojem će se za naslov najboljeg boriti Argentina i Francuska. Taj će dvoboj biti praćen i u PSG-u, jer u tom klubu igraju najveće zvijezde svojih reprezentacija, Lionel Messi (Argentina) i Kylian Mbappe (Francuska)

PSG je u vlasništvu katarske tvrtke Qatar Sports Investments koju vodi Nasser Al-Khelaifi. Stoga ne čudi da je okršaj Messija i Mbappea - 'finale iz snova' za Katar.

'Ponosan sam što imam dva igrača, dva najbolja igrača na svijetu, koji igraju finale u mojoj zemlji, to je najbolji scenarij', rekao je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi za RMC.

Upitan za koga će navijati u finalu, Al-Khelaifi nije želio komentirati.

'Mi smo francuski klub i moja druga zemlja je Francuska, ali za Messija je to možda njegovo posljednje Svjetsko prvenstvo. Kylian, koji će igrati drugo finale zaredom, stvarno je veličanstven. On dokazuje da je najbolji igrač danas. Što se mene tiče, dao bih titulu obojici', rekao je dodavši kako je bio tužan zbog ispadanja Brazila.

'Bio sam jako tužan. Želio sam, kao navijač, polufinale Brazila i Argentine. Svi su čekali tu utakmicu', naglasio je Al-Khelaifi.

No, Hrvati su mu uskratili želju. Jer Petkovć, Oršić i Livaković našli su put kako zaustaviti Selecao.

  • +41
SP Katar: Hrvatska - Brazil Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK
  • +11
Brazilci u suzama Izvor: Profimedia / Autor: CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal