MUČKI NAPAD PALICAMA

Prve fotografije brutalno pretučenog trenera Dinama; slomljena mu je ruka

21.09.2017 u 08:48

Bionic
Reading

Iste večeri nakon što su nepoznate maskirane osobe napale i teško ozlijedile Dinamovog trenera Marija Cvitanovića zaprimljen je u bolnicu, iz koje je pušten sa slomljenom lijevom rukom i lakšim ozljedama

Novi šokantan incident poprilično je uzdrmao hrvatski nogomet nakon što su maskirane osobe u srijedu navečer palicama napale i teško ozlijedile Dinamovog trenera Marija Cvitanovića koji je odmah pozvao policiju te zatražio liječničku pomoć.

Podsjetimo, napad se dogodio ispred Cvitanovićeve zgrade u Ulici Vladimira Preloga, u zagrebačkom naselju Trnju, neposredno nakon što su se igrači i stručni stožer Dinama vratili s utakmice Hrvatskog nogometnog kupa u Imbriovcu, u kojoj je Dinamo pobijedio 6:0.

Iste večeri Cvitanović je napustio bolnicu Sv. Duh, a na fotografijama se vidi kako mu je lijeva ruka, kojom se branio od udaraca palicom, završila u longeti i ustanovljeno je da mu je slomljena.

  • +5
Pretučeni trener Dinama Mario Cvitanović izašao iz bolnice Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon niza sličnih napada, u kojima napadači većinom nisu pronađeni, možemo samo reći: ne ponovilo se!

Naravno, iste večeri iz Dinama su se oglasili priopćenjem kako su 'zgroženi i zaprepašteni ovim činom', a kasno navečer u bolnicu su stigli i čelni ljudi Dinama predvođeni direktorom Tomislavom Svetinom i šefom sigurnosti Krešimirom Antolićem. Nakon liječničke obrade Cvitanović je pušten kući.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj odmah nakon napada krenuli su u potragu za nepoznatim počiniteljima.