SLAVILA I SOFIJA

Prva pobjeda sezone za Ivicu Kostelića

19.03.2014 u 18:32

Bionic
Reading

Na FIS otvorenom prvenstvu Hrvatske za muškarce održanom danas u Innerkremsu (AUT) prvo mjesto je osvojio Ivica Kostelić u vremenu 1:52.76 ispred D. Rydinga(GBR) i M. Skubea (SLO)

Natko Zrnčić-Dim utrku je završio na 4. mjestu sa zaostatkom od 1,65 sekundi za Kostelićem, Matej Vidović na 5. mjestu sa zaostatkom od 1,82, te Filip Zubčić na 6. mjestu sa 2,22 sekunde iza Ivice. Elias Kolega utrku je završio na 14. mjestu, Luka Krsmanović bio je 17.,a Luka Gobec 24.

Istovremeno Ivica Kostelić je ponovno postao i prvak Hrvatske u slalomu ispred Natka Zrnčić-Dima te Mateja Vidovića kao treće plasiranog na današnjoj utrci.

Kod žena Sofija Novoselić je odličnom vožnjom pobjednica FIS otvorenog prvenstva Hrvatske u vremenu od 2:01.76, dok su drugo mjesto podijelile Iva Mišak i Nevena Ignjatović (SRB) sa zaostatkom od 0,24 sekundi za pobjednicom. Saša Tršinski utrku je završila na 10. mjestu sa zaostatkom od 2,01 za pobjednicom dok Edita Prsendić, Leona Popović i Andrea Komšić nisu uspjele završiti drugu vožnju.

Sofija Novoselić je tako postala i prvakinja Hrvatske u slalomu ispred Ive Mišak i Saše Tršinski kao treće plasirane.