OSTAVI OVAJ JEDAN...

Prozvao je Cristiana Ronalda, želio je biti duhovit, a sada mu više nije do smijeha

11.09.2019 u 18:09

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo zabio je četiri gola u pobjedi Portugala 5:1 u gostima kod Litve u sklopu kvalifikacija za Euro. Juventusov napadač pri tome je srušio neke rekorde, a za jedan je čak bio prozvan

Portugalski stroj za golove je nezaustavljiv i želi srušiti sve moguće rekorde tijekom karijere. U utorak navečer utrpao je četiri pogotka nesretnim Litavcima koji su njegovu izvedbu pozdravili pljeskom.

Poslije toga pedantni statističari pisali su o novim Ronaldovim postignućima, a jedno je da je novi rekorder u kvalifikacijama za europska prvenstva sa 24 gola preskočivši Irca Robbiea Keanea koji je do sada bio vrhu s 23.

No rušenju toga rekorda prethodila je zanimljiva priča. Naime, nekoliko sati uoči utakmice Keane je na društvenoj mreži postavio fotografiju Ronalda i sebe ispod kojih je bio njihov golgeterski učinak u kvalifikacijama. Ronaldo je tada imao 20, a on 23...

'Mislim da Cristiano Ronaldo imaš dosta rekorda, ostavi ovaj jedan...', napisao je Irac i tako na neki način prozvao Ronalda koji je tijekom večeri tresao mrežu četiri puta i tako gurnuo Keanea na drugo mjesto svih vremena.

Pokazalo se da Ronalda ne treba nikada izazivati kada je riječ o golovima, pa makar to bilo samo u šali...

'Sretan sam i uživam u ovom trenutku, ne zbog golova koje sam zabio, nego zbog razine na kojoj igramo zadnjih godina', rekao je Ronaldo.

  • +12
Cristiano Ronaldo protiv Litve zabio četiri gola Izvor: EPA / Autor: ANTONIO COTRIM