MASTERS U INDIAN WELLSU

Protiv ovog tenisača to se Novaku Đokoviću nije dogodilo gotovo deset godina; totalni šok za najboljeg na svijetu

13.03.2019 u 08:23

Bionic
Reading

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković neočekivano je zaustavljen u trećem kolu Mastersa u Indian Wellsu, od njega je za 98 minuta bio bolji njemački tenisač Philipp Kohlschreiber 6:4, 6:4

I Đoković ponekad ima slab dan, a takav mu se upravo dogodio na Paribas openu. Čovjek koji je osvojio zadnja tri Grand Slama (Wimbledon i US Open 2018. te Australian Open 2019.) te je ukupno pet puta osvajao ovaj Masters 1000 neočekivano se poskliznuo u svojem drugom meču na turniru (u prvom kolu bio slobodan).

Srpski tenisač nije igrao dobro, teško se kretao, puno je griješio, a frustraciju zbog svojeg tenisa iskaljivao je i na reketima.

Nudio se Nijemcu, a Kohlschreiber je to sve iskoristio i nakon gotovo 10 godina pobijedio Đokovića. Međusobni omjer je i dalje debelo na strani srpskog igrača 8-2. Ovo je bio njihov četvrti okršaj u Indian Wellsu, svaki puta u trećem kolu, a prethodna tri dobio je Đoković.

  • +6
Novak Đoković i Philipp Kohlschreiber, 3. kolo Indian Wellsa, 2019. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: LARRY W. SMITH/EPA