Barcino novo ruho

Procurio izgled novog dresa Barcelone; Katalonci odustaju od 'kockica' i vraćaju se tradiciji staroj 120 godina

24.12.2019 u 12:39

Bionic
Reading

Stranica Footy Headlines pustila je u javnost izgled novog Barceloninog dresa u kojem bi Lionel Messi i društvo trebali igrati iduće sezone

Barcelona je pomalo i šokirala navijače, posebno one u Hrvatskoj, kada je na svoj dres stavila 'kockice' koje su karakteristične za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. U 120 godina dugoj povijesti, klub je uvijek imao pruge, ali ove sezone odlučili su se 'posuditi' dizajn od 'Vatrenih'.

Vjerojatno su shvatili da to i nije najbolji potez ili su im navijači rekli da im se baš i ne sviđa novo ruho pa su odlučili vratiti sve na 'tvorničke postave'. Stranica Footy Headlines koja je poznata po tome da izgled dresova najvećih klubova i reprezentacija pusti u javnost i prije samih brendova, to je napravila i ovaj put.

Procurio je novi dres Barcelone, onaj u kojem bi Lionel Messi i društvo trebali igrati iduće sezone. Ako je vjerovati spomenutoj stranici koja je u prošlosti znala imati točne informacije, Barca odustaje od 'kockica' i vraća se prugama koje su ih krasile više od stoljeća.

Na novom dresu dominirat će plava i crvena boja, a svojevrsna novost je da će pruge, nakon dugo godina, imati i na rukavima. Uz to, na dresu će se nalaziti i zlatne pruge koje će biti zapravo samo okvir za puno šire crvene i plave pruge, dok će hlačice biti plave boje. Naravno, sve ovo je još neslužbeno, ali novi dres uopće ne izgleda loše. Svakako bolje od 'hrvatskih kockica' na dresu katalonskog diva.