TRENUTAK KAOSA NA IGRAMA

Procurila snimka nevjerojatne 'klizačice' iz Pjongčanga koja je izazvala pomutnju na ledu

27.02.2018 u 17:45

Bionic
Reading

Olimpijske igre su završile, ali i dalje u javnosti izlaze neke pikanterije iz Pjongčanga. Tako se pojavio video incidenta na natjecanju u umjetničkom klizanju

Svatko u životu ima nekakav hobi, a Mark Roberts je svoj dio života posvetio uletavanju u razgolićenom izdanju na sportske događaje. Britanac se zasad može pohvaliti upadom na 562 priredbe u 22 zemlje.

Među njima je i Super Bowl, utakmica američkog nogometa koja se igra pod neviđenim mjerama osiguranja, ali on je i tamo pronašao način kako da se 'ušulja' i izazove pomutnju na terenu.

Njegov posljednji pothvat bio je na Igrama u Pjongčangu i to na umjetničkom klizanju gdje su klizačice i klizači oduševili svijet svojim programima.

No i Roberts je poželio biti klizačka zvijezda te je preskočio ogradu i na zaprepaštenje malobrojnih gledatelja skinuo se u baletnu haljinicu, a na nogama je ima tenisice. Uz to je na golim prsima imao natpis mir i ljubav, a ono među nogama je pokrio s nekakvim likom majmuna.

Mark Roberts - streaker na umjetničkom klizanju Izvor: Društvene mreže

I tako je Roberts plesao, padao, imao svoj šou, sve dok se osiguranje ipak nije sjetilo da bi ga trebalo maknuti s leda, jer on sam sigurno ne bi otišao.

A evo u još jednom videu možete vidjeti kako je nasmijao gledatelje na Igrama u Torinu 2006. kada je uletio za vrijeme natjecanja u curlingu.

Mark Roberts streaker na curlingu Izvor: Društvene mreže
  • +6
Ruska klizačica Evgenia Medvedeva Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia
  • +12
Alina Zagitova Izvor: Profimedia / Autor: N.N.