KOBNA ZADNJA RUNDA

Preskar se dizao s poda i zaradio 'remi'

27.06.2009 u 20:15

Bionic
Reading

Hrvatski boksački profesionalac Mario Preskar u svom 19. nastupu ipak nije pretrpio prvi poraz, njegov dvoboj u osam rundi u Lvivu protiv Ukrajinca Maksima Pedjure suci su proglasili neodlučenim

Preskar je bio bolji većim dijelom dvoboja, ali u posljednjoj, osmoj rundi Pedjura ga je dva puta poslao u 'knock-down', te je Preskar je po završetku dvoboja morao biti iznesen iz ringa. Tako je, iako je prema ocjenama sudaca dobio pet od osam rundi, meč okončan bez pobjednika.

Prema prvim informacijama, Preskar se oporavio od pretrpljenih udaraca u posljednjoj rundi, ali je zbog opreza ipak prebačen u bolnicu na detaljniji pregled.

Preskar nije bio u mogućnosti izaći na sredinu ringa na proglašenje pobjednika, ali sudac u ringu je podigao obje ruke u zrak (iako je jedna bila prazna), a i kiselo lice Ukrajinca je govorilo samo za sebe.

Nakon ovoga meča Preskar ima omjer od 16 pobjeda i tri neodlučena ishoda, dok je Pedjura u 15. borbi prvi puta odboksao neodlučeno, usto ima 13 pobjeda i jedan poraz.