Hrvati glavna tema

Predsjednik Bayerna se oglasio o dolasku Ivana Perišića i Marcela Brozovića; Rummenigge komentirao glasine o spajanju vatrenog dvojca

28.08.2020 u 10:01

Bionic
Reading

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge se osvrnuo na glasine o dovođenju Ivana Perišića i Marcela Brozovića iz Intera

Ovih se dana pojavila informacija kako bi se dva hrvatska reprezentativca, Ivan Perišić i Marcelo Brozović, ponovno mogli spojiti, ovoga puta u Bayernu. Perišić je prošlu sezonu proveo na posudbi u Bayernu za koji je u 35 utakmica zabio osam golova i upisao 10 asistencija.

S Bayernom je osvojio njemačku ligu i Ligu prvaka i sada ostaje pitanje otkupa njegovog ugovora od Intera iz Milana. Dio medija u Italiji i Njemačkoj tvrdi kako je Bayern odustao jer Inter traži 20 milijuna eura na što Nijemci nisu spremni, a dio kako su u bavarskom divu itekako zadovolji igrama hrvatskog reprezentativca i da je samo pitanje dana kada će i službeno postati Bayernov.

Bivši napadač Intera, a danas izvršni predsjednik Bayerna Karl Heinz Rummenigge objasnio je stav Bayerna.

'Sa svojim prijateljem Beppom Marottom često telefonski razgovaram i to upravo o Ivanu. Perišić je bio jako dobar u Bayernu, osvojio je s nama tri trofeja, ali nismo još odlučili što ćemo s njegovim ugovorom. Situacija na tržištu se mijenja iz dana u dana i zbog koronavirusa moramo pažljivo analizirati svaki svoj potez. Problem su nam utakmice bez gledatelja', rekao je oprezni Rummenigge koji je još zatvoreniji po pitanju dolaska Marcela Brozovića:

'Brozović? Nemam komentara...', zaključio je predsjednik Bayerna.