hajduk na maksimiru

Poznato je tko sudi nedjeljnu utakmicu Dinama i Hajduka; ovo mu je treći derbi u manje od godinu dana

21.02.2023 u 11:10

Bionic
Reading

Određeni su suci za 23. kolo SuperSport HNL-a, a pravdu na velikom derbiju između Dinama i Hajduka na Maksimiru sudit će osječki sudac Dario Bel

Dinamo i Hajduk igrat će u nedjelju (26. veljače, 15 sati, MAXSport 1, MAXtv), a najveći hrvatski derbi sudit će Dario Bel, osječkom sucu će pomagati Goran Pataki i Marjan Tomas dok će na VAR-u biti Marin Vidulin.

Belu će ovo biti treći derbi u karijeri, a drugi na Maksimiru. Prvi sraz Hajduka i Dinama sudio je u ožujku prošle godine na Poljudu, a taj je završio bez pobjednika i bez golova, 0:0. Drugi je derbi sudio u kolovozu prošle godine (5. kolo) kada je Dinamo na Maksimiru uvjerljivo slavio 4:1, a sada će po treći put u manje od godine dana opet 'svirati' na najvećem hrvatskom derbiju.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Ove sezone Bel je Dinamu sudio pet puta, a 'modri' su pobijedili u četiri susreta uz jedna remi. Četiri puta je sudio Hajduku, a osim spomenutog poraza u maksimirskom derbiju iz 5. kola u kolovozu, 'bili' su ostvarili i tri pobjede.

Spomenimo i to kako će prvu utakmicu 23. kola SuperSport HNL-a između Šibenika i Istre 1961 (petak, 24. veljače, 17 sati, MAXSport 1, MAXtv) suditi strani suci. Pravdu će dijeliti Cipranin Athanasiou Kyriakos, a i na VAR-u je njegov sunarodnjak Fotiou Konstantinos.

Standings provided by Sofascore