HIGH-KICK KOJI SE PAMTI

Povratak maskiranog borca; prisjetili smo se kako ga je Cro Cop strahovito naokautirao prije 15 godina

02.10.2018 u 12:47

Bionic
Reading

Alberto Del Rio (41), borac kojeg pamtimo po jednom od najbrutalnijih nokauta iz karijere Mirka Filipovića, vraća se MMA borbama nakon gotovo punog desetljeća

Meksička kečerska zvijezda je u vrijeme borbe s Cro Copom nosila ime Dos Caras Jr., dok danas u kečerima nastupa kao Alberto El Patron. Svojevremeno je bio prvi latinoamerički borac na velikoj MMA sceni, ali i prvi borac koji se u ringu pojavio s maskom.

Godine 2001. debitirao je u Deep promociji, da bi dvije godine kasnije završio u Prideu, gdje ga je dočekao Mirko Filipović i nokautirao high-kickom (listopad 2003.). Godinu kasnije završio je sa svojim MMA borbama u Japanu, no vratio se 2007. godine te je tri godine nastupao u nekim latinoameričkim promocijama.

Del Rio se sada vraća osam godina nakon što je odradio svoju posljednju borbu te nakon što je napustio MMA uz profesionalni skor 9-5. Ipak, poziv promocije Combate Americas, koja se sve popularnija u cijeloj latinskoj Americi te organizira sve kvalitetnije evente, kaže kako nije mogao odbiti, piše Fight Site.

Mirko 'Cro Cop' Filipović vs Dos Caras Izvor: Društvene mreže

Spektakularno je predstavljen fanovima, koji su oduševljeno prihvatili činjenici da će se opet boriti u MMA-u. Uostalom, zašto to ne bi bilo tako, ipak je on američka verzija Brocka Lesnara, a znamo što se sve događa oko njegovog povratka u UFC.

Debi nastup ovog borca u Combateu trebao bi se desiti na velikom PPV eventu koji pripremaju, a koji bi se trebao održati na stadionu u Mexico Cityu pred 28.000 ljudi.

  • +8
Mirko Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL