ODLUKA IZVRŠNOG ODBORA

Potres u Maksimiru uoči velike utakmice; iz Dinama potvrdili vijest o rastanku...

05.11.2018 u 19:44

Bionic
Reading

Potres u Dinamu uoči jedne od najvažnijih europskih utakmica u povijesti kluba koja je na rasporedu u četvrtak na Maksimiru (21 sat) u sklopu četvrtog kola Europske lige

Iz hrvatskog prvaka objavili su kratko priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

'Izvršni odbor GNK Dinamo na svojoj redovitoj sjednici u ponedjeljak, 5. studenog 2018., jednoglasno je donio odluku kojom se gospodina Tomislava Svetinu razrješuje dužnosti potpredsjednika te člana Uprave GNK Dinamo. Gospodinu Svetini iskreno se zahvaljujemo na suradnji te mu želimo mnogo sreće u nastavku poslovne karijere.'

Zašto se dogodio ovakav iznenadni rastanak nije poznato, ali nagađa se da je za Svetinu bio koban gaf s talentiranim nogometašem Ajdinom Hasićem (17) koji je napustio maksimirski klub umjesto da je potpisao novi ugovor s kojim bi ostao u 'modrom' dresu te u budućnosti Dinamu svojim transferom donio milijune.

Pojavila se čak i informacija da je Svetina postao 'bivši' zbog navodnog neslaganja sa Zdravko Mamićem odnosno zbog sukoba s njemu bliskim ljudima koji su u klubu.

'Za mene je to iznenađenje. Ne znam koji su razlozi. Ja o Svetini mogu reći sve najbolje dok sam bio u Dinamu. Dobro smo surađivali. Ne usudim se nagađati što se dogodilo, ali sigurno Izvršni odbor ima svoje razloge', rekao je Igor Cvitanović u emisiji Stadion.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 13. kolo, NK Osijek - GNK Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Inače, pred Dinamom je u četvrtak četvrto kolo Europske lige protiv Spartaka iz Trnave, a jedini hrvatski predstavnik u Europi može osigurati prezimljavanje u Europi nakon gotovo pola stoljeća.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući svih šest utakmica Dinama po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +4
Gužve za ulaznice Dinamo - Spartak Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL