UŽAS

Portugalskom treneru stigle zastrašujuće prijetnje; fotografirali su mu djecu

02.11.2023 u 21:04

Bionic
Reading

Portugalski nogometni stručnjak, 46-godišnji Andre Villas-Boas prošao je prethodne noći kroz pravi pakao, izvještava tamošnji O Jogo.

Naime, tijekom prethodne noći na zidu njegove kuće pojavio se grafiti 'Izdajnik', a sve neposredno nakon što je najavio da će se kandidirati za predsjednika Porta.

No, lako za to što su mu išarali kuću, ali više zabrinjava ono što je potom uslijedilo. João Queiróz, bivši zaposlenik FC Porta, otkrio je na svom Twitteru da se dogodilo nešto mnogo ozbiljnije:

'Dobio sam informaciju da su Andréu Villas-Boasu uručene fotografije njegove djece snimljene u školi koju pohađaju. Fotografije su bile popraćene zastrašujućim porukama. Ako je to istina, situacija je izuzetno ozbiljna i zahtijeva intervenciju policije. FC Porto ne može biti prepušten ovakvim incidentima', napisao je Queiroz.

Portugalac je vodio Porto od 2010. do 2011. godine s kojim je osvojio prvenstvo Portugala, Kup i Superkup Portugala te Europsku ligu.

Uslijedio je transfer u Chelsea, a još je vodio i Tottenham te Zenit iz Rusije i Shanghai SIPG iz Kine. Njegov posljednji klub je bio Marseille s kojim je raskinuo ugovor u veljači 2021. godine.