ŠTO SE SVE DOGAĐALO

Pogledajte sve najbolje trenutke borbe godine o kojoj priča cijeli svijet; fanovi još uvijek ne mogu vjerovati...

12.11.2018 u 19:05

Bionic
Reading

Ono oko čega su se gotovo svi složili u vezi borbe Yaira Rodrigueza i Chan Sung Junga je to da su njih dvojica odradili borbu godine

Među dokaze te tvrdnje svakako možemo staviti 'highlights' video koji je odradila ekipa s FOX Sportsa.

Gotovo punih pet rundi publika u Denveru pratila je poteza dva borce, koji nisu samo atraktivni nego su i borci koji u svakom trenutku razmišljaju ofenzivno, odnosno o tome kako svom protivniku napraviti štetu te doći do pobjede. Dugo su jedan drugoga ozbiljno pogađali, no niti jedan nije posustajao do samog kraja.

Deset sekundi prije kraja borbe, obojica su digli ruke i jedan drugome dali znak kako kreću u posljednji 'brawl'. I onda se, tijekom napada Korean Zombiea, dogodio trenutak koji će ući u povijest slobodne borbe, piše Fight Site.

Nokaut laktom iz donje pozicije kao da već nije dovoljno rijedak potez, nego se on još dogodio u posljednjoj sekundi borbe. Dva toliko rijetka slučaja dogodila su se zajedno, nevjerojatno!

Ispod teksta imati priliku uživati u kratkoj kompilaciji najboljih trenutaka okršaja ova dva sjajna borca, koji su obojica ovom borbom sigurno jako puno dobili. Prije svega se tu misli na vječno poštovanje onih pravih fanova, ako ga već do sada nisu imali.