ATRAKCIJA NA EURU

Pogledajte prekrasne plesačice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

15.01.2018 u 10:17

Bionic
Reading

Europsko rukometno prvenstvo već se zahuktalo, utakmice su zanimljive, pune neizvjesnosti a što je jednako važno, i vrlo dobro posjećene

Hrvatska je od 12. do 28. siječnja domaćin europskom rukometnom prvenstvu, a već su utakmice provg kola pokazale da je organizacijski sve u najboljem redu i da će prvenstvo biti izuzetno dobro posjećeno.

  • +54
Ljepša strana Europskog prvenstva u rukometu Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Naravno, s obzirom da se utakmice po skupinama igraju u četiri prekrasna grada i turističkim središtima - od Poreča, Splita, Varaždina do Zagreba jasno je da se gledateljima osim rukometa nudi i drugačiji sadržaj.

>> Makedonske navijačice bez problema mogle bi uzeti naslov 'misica Eura'

S toga nije ni čudo da u Varaždinu imamo puno Mađara, Španjolaca pa i Danaca. Austrijanci, Norvežani i Francuzi okupirali su Poreč, dok su Šveđani i Islanđani 'gazde' Splita. Zagrebom se pak šeću Makedonci i Nijemci, jer Slovencima je Zagreb dostupan i vlakom, pa im je jednostavnije dolaziti na jednodnevne izlete.

A da im svima njima bude ugodno i u dvoranama, pobrinuli su se organizatori, koji su za ovo prvenstvo angažirali atraktivne plesne skupine, prepune lijepih djevojaka koje svojim plesnim pokretima na noge dižu sve gledatelje u dvoranama.

  • +11
Navijači na utakmici Island - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL