UOČI UTAKMICE

Pogledajte nevjerojatne fotografije iz Londona; navijači engleskog velikana to mu ne mogu oprostiti i žele da 'plati' glavom

24.04.2021 u 08:32

Bionic
Reading

Nogometaši Arsenala doživjeli su 13. poraz u ovoj sezoni Premiershipa, tri boda s Emirates stadiona odnio je Everton zahvaljujući autogolu domaćeg vratara Bernda Lena, a uoči dvoboja dogodio se veliki navijački prosvjed

Arsenal je bio jedan od 12 klubova koji su osnovali Superligu, novo natjecanje u kojem bi igrali najvredniji europski klubovi, no zbog pritiska Uefe, Fife, Vlada država, Nogometnih saveza i prije svega navijača taj projekt se nije realizirao. Engleski velikani, koji su ušli u Superligu, pokajali su se, a među njima je bio i Arsenal.

Engleski nogometni savez (FA) i Uefa najvjerojatnije neće sankcionirati momčadi iz Premiershipa pa tako ni 'Topnike', a realno igrači, treneri i ostalo osoblje, nisu tu ništa bili krivi, jer ne odlučuju o ničemu. No zato navijači izdaju ne mogu olako zaboraviti te su svoj bijes usmjerili prema pravom krivcu, a to je vlasnik Stan Kroenke.

Njih par tisuća, uoči susreta s Evertonom, okupilo se ispred stadiona, te je jasno i glasno tražilo da Kroenke proda klub nekom drugom vlasniku.

  • +11
Prosvjed navijača Arsenala protiv vlasnika Stana Kroenkea Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Kroenke je nakon povlačenja iz Superlige izjavio da ne namjerava otići s Emiratesa, ali ako se ovakve scene budu ponavljale iz utakmice u utakmicu nije nemoguće da američki milijarder na kraju popusti odnosno proda svoju 'igračku'.