VALJDA NEĆE BITI POSLJEDICA

Pogledajte najbizarniji pogodak sezone. Greška je njegova, ali ima tek 18 godina

19.11.2023 u 18:29

Bionic
Reading

Ove nedjelje u Zmijavcima je igrana utakmica 15. kola SuperSport Prve nogometne lige, a domaća je Croatia ugostila BSK iz Bijelog Brda

Momčad iz Bijelog Brda, koja je prije par sezona bila hit u kup-natjecanju, ove se sezone muči u drugom rangu hrvatskog nogometa. Jer igrači Denisa Krstanovića na dnu su tablice.

No, nakon ove utakmice gosti imaju itekako razloga za tugovanjem. Jer vodili su 1:0 sve do 81. minute, kada je iskusni Tomislav Gudelj iskoristio jednu neopreznost 18-godišnjeg golmana gostiju, Aleksandra Vukelića.

Naime, Vukelić je bez većih problema zaustavio loptu upućenu iz slobodnog udarca, s nekih 20-tak metara. I zajedno s loptom, da ukrade koju sekundu legao je na teren. I dok je on polako ustajao, igrači Croatije koji su bili pred njegovim vratima počeli su se vraćati u obranu, ali ne i Gudelj.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Vukelić se očito zbunio, te je loptu stavio na peterac i krenuo unazad kako bi uhvatio zalet za što jači udarac. Ali Gudelj je ostao dovoljno blizu, vidio loptu na terenu i sjurio se prema njoj te zabio gol.

Gostujući golman prvo je mahao sucu, ali odmah je shvatio da je greška njegova i da je gol regularan.

Tako je dvoboj okončan rezultatom 1:1, a ovu bizarnu situaciju pogledajte u nastavku.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore