USAMLJENO SLAVLJE

Pogledajte Halilovićev solo prodor za Zvonka Pamića

29.06.2013 u 15:34

Bionic
Reading

Tijekom ogleda s iranskim Sepahanom kojega vodi Dinamova legenda Cico Kranjčar drugi gol (konačan rezultat 2:0) zabio je najmlađi plavi prvotimac Alen Halilović koji je svoj uradak posvetio suigraču Zvonku Pamiću koji je tragično ostao bez starijeg brata Alena

Mladi veznjak primio je dodavanje na svojoj polovici i brzim trkom s loptom inicirao polukontru tri na tri. Ušao je u sredinu i, iako je imao kvalitetnijih dodavačkih rješenja, pucao s 20 metara i pogodio mrežu. Gol je proslavio sam, a kasnije ga je posvetio suigraču Zvonku Pamiću koji je tragičnim spletom okolnosti ostao bez brata Alena:

'Naravno da mi je drago zbog pogotka, no najvažnije je da mi sve bolje igramo i dižemo se u formi. Što se tiče gola, htio bih naglasiti kako ga posvećujem svom velikom prijatelju Zvonku Pamiću,' prenosi Alenove riječi službena Dinamova stranica koja je i osvježila svoj dizajn.

Prvi pogodak zabio je Šime Vrsaljko glavom nakon ubačaja Sammira, a idući pripremni dvoboj plavi igraju protiv kijevskog Arsenala u ponedjeljak.