PRELIJEP AMBIJENT ZA KLINCE

Pioniri Marsonije i Dinama privukli nevjerojatan broj gledatelja!

21.04.2017 u 17:05

Bionic
Reading

Iz Slavonskog Broda stiže nam lijepa nogometna priča. Još u srijedu je odigrana prva polufinalna utakmica Kupa starijih pionira između Marsonije i Dinama (1:2) i to pred nevjerojatnim brojem gledatelja za te uzraste

Stadion kraj Save bio je ugodno popunjen, a na terenu su bili klinci. Naime susret pionira na tribine je privukao preko 800 gledatelja. Da, nije pogreška, brojka je to koju na svojim pojedinim susretima mogu samo sanjati neki naši seniorski prvoligaši.  

Strijelci za Dinamo bili su Heteši u 8. i Soldo u 42 minuti dok je pogodak za domaće postigao Gavranić u 52. minuti.

Slijedi uzvrat, no za mlade nogometaše Marsonije i sam ulazak u polufinale je najveći uspjeh u novijoj povijesti kluba koji je nekada bio prvoligaš.

Polufinale Kupa starijih pionira Marsonia - Dinamo 1:2

'Čestitao bih domaćinu na fer i korektnoj utakmici. Također samo vrlo zadovoljan, da ne kažem oduševljen ambijentom koji je bio sjajan i zahvalio bi publici što je došla u ovoliko velikom broju', rekao je Dinamov trener Danijel Erbežnik za SBTV.

'Pred ovolikim brojem gledatelja dečki su dali sve od sebe. Ponosan sam što sam dio ove momčadi i što vodim ovako dobru i kvalitetnu djecu', izjavio je domaći strateg Ilija Marić.