PRAVILA ACB LIGE

Perasović službeno u Valenciji, ništa od repke

26.01.2012 u 21:44

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaški stručnjak Velimir Perasović definirao je sve detalje suradnje sa španjolskom Valencijom, koju će voditi do kraja sezone

Renomirani hrvatski trener za tportal je potvrdio da je dogovorio povratak u Španjolsku, gdje je proveo većinu svoje igračke i trenerske karijere.

'S Valencijom sam dogovorio suradnju do kraja sezone, ostale uvjete ne želim otkrivati', kaže splitski stručnjak koji je nakon odlaska iz Španjolske vodio Cibonu i Efes Pilsen.

Novi poslodavci Perasa u Valenciji očekuju u subotu, a momčad će preuzeti nakon ogleda s Estudiantesom koji će se igrati upravo u subotu predvečer. Valencia se trenutno nalazi na devetom mjestu ljestvice ACB lige s omjerom 9:8, dok su u Eurokupu na najboljem putu da se plasiraju u osminu finala, s obzirom da su u prva dva kola drugog kruga svladali Gravelines i Rigu.

Između angažmana u Splitu i Ciboni Perasović je već uspješno vodio dva španjolska kluba, tadašnju Tau Ceramicu i Estudiantes, a novi angažman ga, zbog pravila ACB lige, eliminira s liste potencijalnih nasljednika Joke Vrankovića na klupi hrvatske košarkaške reprezentacije.