OSTAO ZBUNJEN

Pep Guardiola svašta je prošao u životu, ali je ovakvo nešto prvi puta doživio na novinskoj konferenciji; što uopće reći?

11.10.2022 u 11:46

Bionic
Reading

Zanimljiva situacija dogodila se na novinskoj konferenciji Pepa Guardiole uoči utakmice četvrtog kola Lige prvaka između Kopenhagena i Manchester Cityja (utorak, 18.45)

Trener 'Građana' sjeo je na mjesto i spremao se odgovarati na pitanja, ali prije toga mu je prišao danski novinar s maskom te ga zamolio za zajednički 'selfie'. Da, nevjerojatna situacija koja je zapanjila i Guardiolu koji je zbunjeno rekao: Molim?', da bi na kraju pristao na fotografiju.

No tu nije bio kraj. Novinar si nije pripremio mobitel za snimanje te je pomalo nespretno čeprkao po njemu dok napokon nije 'okinuo' selfie s očigledno omiljenim trenerom, ali pomalo je bizarno što mu se lice nije ni vidjelo zbog ogromne maske koju je nosio.

Što se tiče Guardiole on je mirno slušao molbe novinara, a na kraju fotografiranja nije mogao sakriti mali smiješak. Sigurno mu je bilo drago što je mogao usrećiti svojeg obožavatelja – novinara.