NALJUTILi GA

Pep Guardiola puknuo na pitanje novinara: Tko je to rekao?

10.05.2023 u 11:41

Bionic
Reading

Manchester City dočekuje uzvratni susret polufinala Lige prvaka s Realom na svom Etihadu s naoko dobrim rezultatom iz Madrida (1-1). Trener Građana imao je što reći nakon prve utakmice

Real je sinoć poveo 1-0, pogodio je Vinicius Junior u 36. minuti, dok je u 67. topovski pogodio Kevin De Bruyne za konačnih 1-1.

Nakon susreta trener Manchester Cityja Pep Guardiola bio je šokiran i ljutit zbog atmosfere koja se stvorila oko momčadi i osjetila na press konferenciji, a koja je sugerirala da će njegova momčad dominirati i razbiti Madriđane.

  • +6
Polufinale Lige prvaka: Real Madrid - Manchester City, 9.5.2023. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN

Jedno od pitanja je glasilo: 'Neki su govorili da ćete uništiti Real, jeste li očekivali ovakav rezultat?'

Taj netko bio je Wayne Rooney, no općenito je stvorena klima u kojoj je Građanima na leđa stavljena uloga favorita.

Guardiola je reagirao vrlo ljutito: 'Tko je to rekao? Real je simbol Lige prvaka, aktualni osvajač i apsolutni rekorder. Nitko ne poznaje ovo natjecanje tako dobro kao Real. Ako ste mislili da ćemo mi doći u Realovu kuću i zabiti šest komada, to je vaš problem', uzvratio je trener Manchester Cityja, svjestan da ga u uzvratu čeka težak posao.

Uostalom, i Luka Modrić rekao je da je rezultat otvoren te da su šanse za finale podjednake. O svemu sada odlučuje jedna utakmica, favorita više nema.