UNATOČ PANDEMIJI KORONAVIRUSA

Pakleni plan Juventusa; poznato koje će tri zvijezde 'stara dama' žrtvovati da u svlačionicu vrati 'izgubljenog sina'

10.04.2020 u 07:56

Bionic
Reading

Paul Pogba ostaje tiha patnja Juventusova koji pokušava pronaći način kako da francuskog veznjaka vrati u svoju svlačionicu

Pogba je u kolovozu 2016. iz Juventusa prodan Manchester Unitedu, a transfer je iznosio čak 105 milijuna eura. No Francuz nije sretan na Old Traffordu i zadnjih par prijelaznih rokova njegovo ime se često spominjalo u planovima Real Madrida, ali i Juventusa koji nije skrivao želju da ga vrati natrag.

U engleskom premijerligašu ne namjeravaju olako prepustiti svojeg veznjaka, žele vratiti uloženo, a taj novac rijetko tko može platiti pogotovo sada kada je pandemija koronavirusa narušila financijsku stabilnost najbogatijih klubova.

I Juventus ima problema s prihodima, igrači su se solidalizirali s klubom, odrekli su se primanja za četiri mjeseca te tako uštedjeli 'staroj dami' 90 milijuna eura.

Ipak, talijanski prvak svejedno ne misli biti neaktivan na nogometnoj tržnici. Pogba je i dalje njihova meta, a sportski direktor Fabio Paratici smislio je kako da kupi Francuza kojem ugovor s Manchesterom istječe u ljeto 2021.

Prema pisanju Gazzette u Juventusu su spremni žrtvovati tri igrača koja su izgubila mjesto u početnih 11, a riječ je o Miralemu Pjaniću, Douglasu Costi i Federicu Bernardeschiju. Njihovom prodajom Juventus bi zaradio dovoljno love da krene u realizaciju jednog od najvećih transfera u svojoj povijesti.

Inače, rekordna kupovina Juventusa je ona Cristiana Ronalda kojeg je Realu platio 117 milijuna eura, a zatim slijedi transfer Gonzala Higuaina iz Napolija za 90 milijuna eura.