SPEKTAKL U UMAGU

'Ovo neće biti izbor za miss na kakve ste navikli!'

26.07.2013 u 04:44

  • +10

Finalistice izbora za Miss hostesa

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Bionic
Reading

Središnji događaj programa u četvrtak na ATP Vegeta Croatia Openu u Umagu bit će izbor za Miss hostesu, koji će se održati u večernjim satima...

Kako naglašavaju organizatori, riječ je o jednom od najvažnijih događaja tijekom cijelog turnira, koji je uvijek odlično medijski praćen.

'Izbor za Miss hostesu pokrenut je prije dvadesetak godina, ne kao izbor ljepote, već da se oda počast svim tim vrijednim djevojkama koje rade na turniru. To nije ozbiljan izbor, nema tu izlazaka u kupaćim kostimima, pitanja o spašavanju dupina i miru u svijetu,' rekla nam je organizatorica izbora Nataša Mesarić pa dodala:

'Odabrali smo 12 djevojaka iz različitih službi, da svaka služba ima svoju predstavnicu. To je 12 djevojaka koje nisu ono što zamišljamo na izboru za miss. Ima tu i visokih i niskih djevojaka, ima tu mršavih i ne tako mršavih. Nismo ih birali po klasičnom načinu na koji se djevojke biraju na takvim izborima, već smo išli na jedno predstavljanje tih 150-ak djevojaka koje na ovom turniru rade.'

U izbor su mogle ući cure koje su prilikom popunjavanja prijavnica za turnir zaokružile da žele sudjelovati u izboru. Neke od njih po prvi će se put naći na pisti, a neke će zasigurno i privući interes modnih dizajnera i fotografa.

Što se žirija tiče, u njemu će kao i svake godine biti poznata i ugledna imena, kao i predstavnici sponzora, a od sportaša kao i prošle godine bi se tu trebali naći izbornik Igor Štimac te teniska zvijezda Aleksandr Dolgopolov.

Osim Miss hostese, prve i druge pratilje, fotografski žiri predvođen Milivojom Miošekom iz Glasa Istre proglasit će i Miss fotogeničnosti.