e nani, NANI

Ovako zločesti komentar o Modrićevom izboru nismo još čuli; za njega je tek peti, šesti igrač....

27.12.2018 u 09:37

Bionic
Reading

Iako su nagrade za najboljeg nogometaša svijeta već odavno uručene, a tek tu i tamo bi netko komentirao kako su možda trebale biti dodijeljene u nekom drugom redoslijedu, sada je potrebu za komentarom imao i portugalski napadač Nani, svojevremeno Ronaldov suigrač u Manchester Unitedu i portugalskoj reprezentaciji

Luka Modrić najbolji je igrač godine u izborima Fife, Uefe i France Footballa. I tu dileme nema. No, svi se sjećamo kako na tim svečanostima nije bilo laureata koji su zadnjih deset godina dominirali tim izborima, Lionela Messija i Cristana Ronalda.

Uvrijeđeni što oni nisu (opet) izabrani, nisu se udostojili doći čestitati igraču koji je vodio Real do trećeg uzastopnog naslova europskog prvaka, ali i koji je s hrvatskom reprezentacijom oduševio na svjetskom prvenstvu i igrao u finalu.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naravno, njihov neizbor komentirali su bliski ljudi Messija i Ronalda, a jedan od njih je i Nani.

'Mislim da Modrić nije trebao biti ni među tri najbolja. Na svojoj poziciji on je jedan od najboljih igrača, ali nije zaslužio Zlatnu loptu u konkurenciji s Ronaldom, Messijem, Neymarom i ostalima', objasio je Portugalac Nani te nastavio u 'revijalnom' stilu.

'Ronaldo je trebao osvojiti ovu nagradu. On donosi rezultat svojim momčadima, a to ipak radi razliku između najboljih igrača na svijetu'.