KAD DIVLJAK NAPADA

Ovako izgleda lice nesretnog tenisača nakon Tomicevog nokauta

06.05.2013 u 22:39

Bionic
Reading

John Tomic, otac i trener australskog tenisača hrvatskih korijena Bernarda Tomica (20), izazvao je incident tijekom ATP turnira u Madridu udarivši sinovljevog trening-partnera...

Prema francuskoj radio-postaji RMC John Tomic je nokautirao Francuza Thomasa Droueta i ozlijedio mu nos i leđa, zbog čega se morao pojaviti pred sudom u Madridu. Glasnogovornik ATP turnira iz serije 1000 u Madridu potvrdio je da je došlo do incidenta, kao i da se prikupljaju informacije.

Tijekom cijele sinovljeve karijere John Tomic je imao sukob s čelnim ljudima australskog tenisa koji su talentiranom tenisaču sugerirali promjenu trenera.


Oglasila se je i žrtva.

'Tražio me da mu kupim mlijeko na aerodromu. Rekao sam mu da nemam vremena. Onda mi je počeo prijetiti da će me otpustiti, da mi neće platiti... Kad smo došli u Madrid rekao mi je da želi prošetati. Mislio sam da će se ispričati. No pljunuo me i udario glavom u nos,' rekao je Drouet i dodao:

'Prije tjedan dana John je udario sina na treningu. Bernard je zaplakao. Mene šest mjeseci tretira kao psa. Treba ga ukloniti iz tenisa i s turnira.'