U IŠČEKIVANJU POSLA

Ovaj bi transfer Ivana Leke rastužio brojne hajdukovce, a jednog bi mogao posebno baciti u očaj

26.12.2022 u 10:41

Bionic
Reading

Jedan od legendarnih Hajdukovih igrača, koji se nakon igračke karijere primio i trenerskog posla, Ivan Leko, figurira kao velika želja navijača splitskog kluba. Posebice sada kada je bez angažmana, i kada se na Poljudu mašta o naslovu prvaka

Ivan Leko često je puta spominjan kao velika želja hajdukovih navijača da preuzme vođenje momčadi. Jer gdje god je radio, ostavio je dubok trag, a njegove su momčadi osvajale i trofeje.

Leko je od početka prosinca bez angažmana jer se razišao s kineskim Shanghai Portom, a čim se ta vijest pojavila u eteru, odmah ga se počelo povezivati s Hajdukom.

Spominjao se i Anderlecht, ali belgijski je klub u međuvremenu angažirao drugog trenera.

Sada je pak u izraelskim medijima Lekino ime spomenuto kao mogućeg nasljednika srpskog trenera Vladimira Ivića na klupi Maccabija iz Tel Aviva. Ivić bi navodno trebao u Rusiju.

Dakle, ako se obistini priča o Lekinom dolasku u Izrael, navijači Hajduka mogli bi ostati razočarani.

Dok bi još jedan hajdukovac, Giovanni Rosso, koji radi kao sportski direktor u Maccabiju iz Haife, trenutno vodeće momčadi izraelskog prvenstva, s jednim bodom viška od imenjaka iz Tel Aviva, mogao dobiti još ozbiljnijeg suparnika, s obzirom na Lekino trenersko znanje.

Standings provided by Sofascore