LEGENDARNI MANNING

Ova mu je vijest donijela 20 milijuna dolara!

03.03.2014 u 19:13

Bionic
Reading

Na zadovoljstvo svih ljubitelja američkog nogometa, nakon što je prošao liječnički pregled, i slijedeće ćemo sezone u dresu Denver Broncosa na NFL terenima gledati Peytona Manninga, koji si je tako podebljao bankovni račun za 20 milijuna dolara

Iako je postojala određena bojazan, nakon liječničkog je pregleda potvrđeno da je s Manningovim vratom sve u redu (Manning je prethodno imao četiri operacije), te da nema prepreka za njegov povratak na teren u novoj sezoni. Sam je Manning prije isteka prošle sezone dao naznačiti kako se želi vratiti na teren, a sada tome više nema prepreke.

Podsjetimo, Manning je prošle sezone vodio Denver Broncose do Super Bowla gdje su teško poraženi protiv Seattlea 43:8, iako su tijekom regularnog dijela sezone bili najbolja momčad AFC konferencije te srušili gotovo sve ofenzivne rekorde za ekipu u jednoj sezoni.

Također, Manning je porušio sve značajne rekorde u statistici quarterbacka, osim ukupnog broja TD dodavanja, gdje i dalje zaostaje za Favreom, koji ima 17 više. S obzirom na njegovu kvalitetu, još jedna sezona biti će dostatna kako bi Manning postao rekorder u aspolutno svim relevantnim statističkim kategorijama za QB-a.

Manning ima jedan od najvećih ugovora lige, kojeg je potpisao 2012., a koji bi mu u slučaju da ostane zdrav, trebao donijeti 95 milijuna dolara kroz pet sezona. Ove sezone ugovor ima garantiranih 20 milijuna