LJUBITELJ PANDI

Otkačeni Ron Artest opet promijenio ime i preselio u Kinu!

12.08.2014 u 15:18

Bionic
Reading

Kada je bivši NBA košarkaš Ron Artest u pitanju, kod njega je sve moguće pa tako, osim čestih promjena broja na dresu, kluba ili frizure, u posljednje vrijeme često mijenja i ime

Poznato je kako je posljednje sezone Ron Artest, inače bivši suigrač Tonija Kukoča iz Chicago Bullsa, igrao pod imenom Metta World Peace. Sada je otišao korak dalje pa je odlučio promijeniti državu i ime. Naime, Artest će prvi put u karijeri zaigrati izvan Sjedinjenih Američkih Država, a nova mu je destinacija Kina (potpisao je za klub Sichuan Blue Whales). Ondje će se zvati The Pandas Friends (očito je veliki ljubitelj panda, zaštićene vrste medvjeda)!

Nema sumnje kako će ovaj sjajni 34-godišnji krilni košarkaš, koji je u karijeri igrao za klubove kao što su Chicago, Indiana, Sacramento, Houston, LA Lakers i New York, zbog novog imena izazvati simpatije kod Kineza. Naravno, treba biti iskren i reći kako je Artest odavno odigrao svoje najbolje utakmice, a posljednjih je sezona bio najpoznatiji po tučnjavama i kratku fitilju. Tko zna, možda će u Kini pod novim imenom biti novi čovjek.