SUDAR U RUSIJI

Osvetio se Fedoru, ugušio mu mlađeg brata

17.11.2012 u 07:48

Bionic
Reading

Priredba M-1 Globala donijela je u četvrtak jedno prilično veliko iznenađenje. Malo tko je očekivao da će Jeff Monson uspjeti svladati Aleksandra Emelianenka i to prekidom u drugoj rundi

St. Petersburg ugostio je veliku priredbu M-1 Challenge 35 na kojoj je održano i nekoliko mečeva za njihovu titulu prvaka, a u glavnoj borbi večeri nastupio je Aleksandar Emelianenko, brat daleko poznatijeg Fedora, te Jeff Monson, super iskusni američki borac.

Monsonu je već 41 godina i u posljednje vrijeme nerijetko zna imati borbu svaka dva tjedna, no to ipak ne znači da samo dolazi pokupiti honorar i pasti nakon u roku od najviše dvije minute.

Monson se krajem 2011. borio protiv najjačeg člana obitelji Emelianenko – Fedora. Tada ga je Rus svladao jednoglasnom sudačkom odlukom, a sada se Amerikanac barem malo osvetio pobijedivši brata Aleksandra.

No, čini se da su ga mnogi u Rusiji ipak podcijenili pa su ostali šokirani nakon što je uspio Emelianenka ugušiti sredinom druge runde.

U idućih 15-ak dana Jeffa očekuju nove dvije borbe, a jedna od njih je u Srbiji protiv Denisa Stojnića.

U ostalim mečevima Magomedov je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, a u jednoj od prvih borbi večeri, Trušček je poražen s 2:1 u meču protiv Artioma Damkovskog.