ZBILJA BRILJANTNO

Opet najslabija reprezentacija postigla najljepši pogodak!

13.11.2016 u 09:56

Bionic
Reading

Kao i u listopadu kada je San Marino slavio prekrasan gol Stefanellija, opet je jedna slabašna reprezentacija oduševila krasnim pogotkom. Ovaj put djelo je to bilo Alexandrua Gatcana iz Moldavije, u remiju 1:1 protiv Gruzije...

Slabašne reprezentacije možda nemaju izgleda plasirati se na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, no u ovom kvalifikacijskom ciklusu ističu se prekrasnim golovima.

U listopadu smo svjedočili sjajnom golu Martineza za Andoru u porazu od Švicarske, a još ljepši je bio onaj San Marina u režiji Stefanellija kojim je mala država prekinula dugi golgeterski post protiv Norveške.

Ove subote još jedna je slabašna reprezentacija prekrasnim golom došla na svoje. Bila je to Moldavija u gostima kod Gruzije. U 78. minuti veznjak ruskog Rostova Alexandru Gatcan fantastičnim je volejom iz zraka pogodio s dvadesetak metara i tako oduševio moldavske navijače.

Za razliku od Andore i San Marina čiji krasni golovi nisu bili dovoljni za osvajanje bodova, ovaj je Moldaviji donio remi i prvi osvojeni bod u skupini D...