NIKAD KRAJA

Omiljenu Tinu Maze guraju u novu ružnu aferu!

13.01.2017 u 09:59

Bionic
Reading

Slovenski mediji i dalje ne daju mira svojoj najboljoj sportašici svih vremena Tini Maze i pokušavaju stvoriti aferu oko njezina nastupa na nacionalnoj televiziji

Tina Maze se na 'Zlatnoj lisici' oprostila od profesionalnog skijanja, a prije toga Sloveniju je potresao skandal u kojem se s jedne strane našao Slovenski skijaški savez, a s druge biva osvajačica Svjetskog kupa.

Optuživalo se Maze da je zahtijevala 90 tisuća eura za svoju posljednju utrku, a postojala je realna mogućnost da Maze uopće ne skija, jer je bila razočarana i povrijeđena optužbama. Obje strane angažirale su odvjetnike, a najvažnije je da se dvostruka olimpijska pobjednica ipak oprostila pred svojim navijačima.

No jedna od najljepših sportašica s ovih prostora opet je gurnuta u financijsku aferu. Slovenski Dnevnik je izišao s pričom kako je trener i dečko Andrea Massi tražio 25 tisuća eura za Tinino pojavljivanje u emisiji 'Hvala, Tina' na TV Slovenija koja je emitirana prošle subote.

'Mi smo javna ustanova i takvi razgovori i dogovori nisu uopće mogući', demantirala je direktorica Televizije Ljerka Bizilj te špekulacije.

No isti medij tvrdi kako su razgovori Televizije i Massija bili turbulentni, a odvjetnik Tine Maze Damijan Terpin se o toj temi nije očitovao za Dnevnik.