NJEGOVO MIŠLJENJE

Olimpijski pobjednik iz Atene bio je kratak i jasan u komentaru o novom izborniku rukometne reprezentacije

02.02.2023 u 10:15

Bionic
Reading

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) na sjednici održanoj u srijedu za novoga je izbornika muške seniorske reprezentacije imenovao Gorana Perkovca (60), a tu odluku je komentirao bivši reprezentativac Drago Vuković

Vuković je stručni komentator RTL-a za vrijeme velikih rukometnih natjecanja, u karijeri s reprezentacijom osvojio šest medalja, od čega je najveći uspjeh olimpijsko zlato iz Atene 2004.

U društvu Gorana Šprema i Petra Metličića komentirao je prošli SP na kojem je Hrvatska bila deveta. Dečki su bili opravdano kritični, a taj rezultat pokazao se i kobnim za izbornika Hrvoja Horvata.

U srijedu su u Hrvatskom rukometnom savezu izabrali novog stručnjaka na klupi nacionalne selekcije, a to je Goran Perkovac. Vuković je za RTL dao svoje mišljenje…

'Sigurno svaka promjena trenera, u ovom slučaju izbornika, donese neki novi val u reprezentaciju. Poznajem ga, dugi niz godina je u Njemačkoj i Švicarskoj. Dvije jake lige, a bio je i izbornik par reprezentacija. Čovjek je uz Ivicu Obrvana trener s možda najvećim iskustvom u Hrvatskoj i sigurno da je zaslužio ovo mjesto', kratak i jasan je bio Vuković.